** Red-Angel **
Imbina utilul cu placutul. Muzica ,Videoclipuri , Glume ,Culmi, Bancuri ,Fotbal,Tenis,Box,Rugby,Servere de Counter-Strike,Plugins-uri,Tutoriale,
Lista Forumurilor Pe Tematici
** Red-Angel ** | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ** RED-ANGEL **

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
glamour35 pe Simpatie
Femeie
24 ani
Constanta
cauta Barbat
28 - 69 ani
** Red-Angel ** / Fotbal Moderat de nik14
  Topic Autor Raspunsuri Vizionari Ultimul post
  CFR DA LOVITURA: IL IA PE CHEVANTON messi 0 457 pus de messi acum 18 ani
  Becali: "Steaua nu are valoare. Joaca turca pe mii de euro" messi 0 208 pus de messi acum 18 ani
  Vezi ce razboi s-a starnit dupa ce Mutu a fost numit tigan.... messi 0 167 pus de messi acum 18 ani
  KERZHAKOV SI CHEVANTON SUNT OUT CU STEAUA - VEZI LOTUL SEVILLEI! messi 0 182 pus de messi acum 18 ani
  SOC LA TIMISOARA: STELISTII AU FOST ATACATI DE FANII LUI POLI! messi 0 186 pus de messi acum 18 ani
  GIGI BECALI: LACATUS NU E VINOVAT, ECHIPA A JUCAT HAOTIC" messi 0 164 pus de messi acum 18 ani
  Steaua, la prima infrangere cu Lacatus! Crezi ca "Fiara" va avea probl messi 0 173 pus de messi acum 18 ani
  Gigi Becali: "Eu sunt mai bun atacant decat Iacob. Nu sare mingea din messi 0 189 pus de messi acum 18 ani
  Lacatus: "Esecul cu Poli ne va afecta jocul cu Sevilla" messi 0 191 pus de messi acum 18 ani
  Uhrin: "Puteam sa mai marcam la 1-0!" messi 0 168 pus de messi acum 18 ani
  Marian Iancu: "Ma bucur ca am stricat primul derby al lui Lacatus pe b messi 0 152 pus de messi acum 18 ani
  POLI A BAGAT "FIARA" IN CUSCA: TIMISOARA 2-0 STEAUA messi 0 166 pus de messi acum 18 ani
  Mansour: "Ma bucur ca am marcat un asemena gol tocmai impotriva Stelei messi 0 177 pus de messi acum 18 ani
  Copos: "Nu se mai poate! In iarna vor pleca doi-trei jucatori!" messi 0 191 pus de messi acum 18 ani
  CRAIOVA SAU ROVINE? ZEN-GROASA GLUMA! messi 0 172 pus de messi acum 18 ani
  Dacia Mioveni, la a treia victorie cu Sorin Cartu! messi 0 176 pus de messi acum 18 ani
  Site-ul Fiorentinei: "Strigate rasiste impotriva lui Mutu. Vor plati d messi 0 435 pus de messi acum 18 ani
  Derby egal: Rapid 1 - 1 Unirea Urziceni! messi 0 183 pus de messi acum 18 ani
  Gigi Becali a venit sa-l sustina pe Lacatus impreuna cu Giovanni Becal messi 0 200 pus de messi acum 18 ani
  DINAMO S-AR PUTEA INTARI CU INCA UN STELIST! messi 1 228 pus de nik14 acum 18 ani
  Dani Alves: "Am batut Realul, acum e randul Stelei!" messi 0 192 pus de messi acum 18 ani
  Razboi total la Craiova: Doi dinamovisti la spital! messi 0 198 pus de messi acum 18 ani
  Incredibil!! Vasluienii au batut toba pana la 4 dimineata messi 0 192 pus de messi acum 18 ani
  FANII LUI LAZIO: "MUTU, ESTI UN TIGAN DE RAHAT!" messi 0 191 pus de messi acum 18 ani
Pagini: 1

Mergi la